Acasa Despre Program Membri Parteneri Resurse

Obiective

  1. Realizarea unei concepţii unitare de acţiune în domeniul prevenirii traficului şi consumului de droguri, având la baza strategia naţională în domeniu şi realităţile comunitare locale.
  2. Conştientizarea şi informarea populaţiei cu privire la consecinţele şi urmările consumului de droguri şi de substanţe psihotrope, anabolizante.
  3. Formarea profesională a factorilor educaţionali şi de orientare socială, în domeniul prevenirii şi consilierii antidrog.
  4. Monitorizarea şi sprijinul moral şi educaţional al consumatorilor de droguri instituţionalizaţi sau care au urmat tratamente de dezintoxicare pentru reintegrare socială;
  5. Consolidarea rolului şi poziţiei Centrului în cadrul comunităţii, astfel încât acesta să devină un centru consultativ pentru populaţie, instituţiile statului şi ale societăţii civile, privind fenomenul consumului de droguri.
  6. Consolidarea spiritului de responsabilitate civică a personalului medical, farmaceutic , a producătorilor de medicamente, pentru prevenirea abuzului de medicamente barbiturice, psihotrope prin folosirea de reţete false.
  7. Formarea unei opinii colective de opoziţie, respingere şi ne tolerare a traficului şi consumului de droguri.

Centrul judeţean Cluj de prevenire şi consiliere antidrog

Telefon: . 0264-934 , 0264- 433119, 0744-646570; e-mail: cjcpca@personal.ro

Pagină realizată şi întreţinută de Vicaş Cristian, Fundaţia MEDAX

Sugestii şi comentarii la visoft@contimex.ro